10 bedårrende kjæledyr som gir fullstendig F*** i alt som heter intimsone og privatliv, men *SMELT*

Har du kjæledyr er det en god sjans for at du kan kjenne deg igjen i dette. Ofte dilter småtassene etter deg overalt, inkludert når du har en viktig leveranse å foreta på badet. Noen kan kanskje mene at dette blir litt i overkant klengete, men gud så sjarmerende det er, tross alt, når du tenker over hvor hengivne disse dyrene faktisk er.

De elsker deg tross alt så mye at de aldri vil slippe deg av synet, selv ikke når du er på badet.

Å, hei du!

dassdyr (1)

Prøver du å få gjort noe, eller?

dassdyr (2)

Jaja, jeg legger meg nå her, jeg.

dassdyr (3)

Du får aldri slippe meg av syne. ALDRI.

dassdyr (4)

Elsk meg!

dassdyr (5)

Stryk meg!

dassdyr (6)

Ahh, dette var et behagelig stoff.

dassdyr (7)

Heeeey, ferdig snart eller?

dassdyr (8)

Jeg vil ha koooos.

dassdyr (9)

Hunder – menneskets beste venn, uansett hva du… prøver å få gjort.

dassdyr (10)

Kilde.

Noen vil kanskje mene at disse dyrene kommer litt for nært intimsonen, men egentlig er dette bare nok en grunn for å elske dine dyr. Uansett hvor merkelig det lukter på badet, er de villig til å være der – kun for deg.

DEL disse bedårende kjæledyrene ved å klikke nedenfor: