Det dette paret bygget av snø i hagen sin gjorde meg ufattelig misunnelig… Seriøst, jeg er lamslått.

Daniel Gray, en New Zealander på besøk i Canada for å hilse på sin kjærestes familie, fant en unik måte å tilbringe tiden sammen på, da dette kalde desember-besøket inntraff. Ved hjelp av sin kjæreste (Kathleen Starrie) og familien hennes, bygde de den mest fantastiske kreasjon i familiens hage i Edmonton. Du vil ikke tro dine egne øyne.

”Jeg ville holde han okkupert og ikke nødvendigvis med min datter. Jeg ville holde han opptatt med noe annet,” sier Kathleens mor Brigid Burton med latter i stemmen, ”Jeg ville ikke at Daniel skulle tvinne tomler mens han var her hos oss i Canada, så jeg tenkte at dette måtte bli et mangesidig opphold.”

Dermed startet konstruksjonsarbeidet. Kjæresteparet, hennes aktive familie, til og med en vennlig nabo, brukte fire dager på å bygge sammen det du nå er i ferd med å se.

De startet prosessen med å måke bort snøen i området der byggverket skulle stå.
fargerik-is-iglo (1)

Så kom det første laget med isblokker på plass, laget av samlede melkekartonger. Oppi dem var det farget vann som naturligvis ble frosset.
fargerik-is-iglo (2)

Spiralen må gjennomtenkes…
fargerik-is-iglo (3)

Og enda et lag tar form. Hva er dette her for noe?
fargerik-is-iglo (4)

Godt innpakket, flittige arbeidere!
fargerik-is-iglo (5)

fargerik-is-iglo (6)

Her er flere av de fargeglade melkekartongene som ble gjort klar på forhånd.
fargerik-is-iglo (7)

fargerik-is-iglo (8)

Okay, nå begynner det definitivt å ligne på noe her.
fargerik-is-iglo (9)

Kan det være en iglo?
fargerik-is-iglo (10)

Daniel må jobbe fra innsiden for å komme til.
fargerik-is-iglo (11)

Her kan du se innsiden av nybygget. Definitivt en iglo!
fargerik-is-iglo (12)

fargerik-is-iglo (13)

Og til slutt, den fantastisk vakre igloen i all sin prakt, bygget av snø og fargede melkekartong-isblokker.
fargerik-is-iglo (14)

fargerik-is-iglo (15)

Det ser superkoselig ut. Jeg vil ha en!
fargerik-is-iglo (16)

Gray må si at han er veldig stolt av prestasjonen, men han er også kjempeglad for at jobben endelig er gjort. ”Det var mye arbeid, så det er fint å faktisk ha den stående i all sin prakt,” sier han. ”Det har gått spøker om at jeg må sove en natt i den, men jeg tror ikke det kommer til å skje med det første.”
fargerik-is-iglo (17)

Kilde.

Hvis ikke dette inspirerer deg til å ta i bruk vinterens vrede (det vil si, snø) på en kreativ måte, så vil ingenting. Jeg bare sier det. Jeg tror jeg skal bygge meg en iglo og gå i vinterdvale, sammen med mummitrollene. Vekk meg når våren kommer og del dette innlegget i mellomtiden.

Loading...