Hjortene tar over i naturen når turistene forsvinner – nyter regn av kirsebærblomster

Blant de vakreste i naturen finner vi kirsebærtrær. De er et underverk av naturen som kan nytes bare noen få dager i året og noen utvalgte steder. Et av disse stedene er Japan.

I den japanske byen Nara er det et kjent tempel, og for å få tilgang til det passerer du gjennom en park full av kirsebærtrær og hjort, det er mer enn 1200 hjort! For de som har vært så heldige å være der, se noen morsomme scener med hjortjakt på turister for å gi dem mat de er vant til.

Jeg ser for meg at det er et veldig vakkert skue å se parken med hjortene sine i det øyeblikket kirsebærtrærne er i full blomst. Men nå trenger jeg ikke lenger forestille meg det, jeg har kunnet se det i denne videoen av El País på Youtube. Og jeg må si at jeg ikke ble skuffet i det hele tatt.

Hjorten er alltid der, og kirsebærblomstene blomstrer hvert år, men dette bildet uten turister, bare med naturen … Det er helt utrolig!

Bildene ble tatt opp etter at den japanske regjeringen introduserte karantene i landet, slik at turistene forsvant og dyrene ble alene i naturen.

Det er ren magi … Kos deg med de vakre bildene.

DEL gjerne disse vakre opptakene om du synes naturen er vakker.

Loading...