36 latterlig hysteriske grunner til at barn gråter. Dette er dagens latterkule. Hahaha.

Huff, det skal ikke alltid være lett å være barn. Når de ikke får viljen sin, er det som om hele verden raser sammen, selv om det de ville var latterlig banalt.

sgtpeppersOg jeg var ikke noe bedre selv. Dette minnet meg om den gangen jeg begynte å hylgrine i en CD-butikk fordi mine foreldre ikke ville kjøpe Beatles-albumet Sgt. Pepper’s Lonely Heart Club Band til meg – jeg likte nemlig coveret og fargene så godt. Ettersom jeg ikke ble verdens største Beatles-fan, viste det seg jo at mine foreldre tok den riktige beslutningen den gangen, men min verden var allerede knust, og jeg hylgråt sikkert i en halvtime.

De neste 36 bildene er minst like hysteriske. Man må jo bare elske barn og hvordan de er full av overraskelser – enten det gjelder intelligens, uskyld, ærlighet eller logikk.

crying1

crying2

crying3

crying4

crying5

crying6

crying7

crying8

crying9

crying10

crying11

crying12

crying13

crying14

crying15

crying16

crying17

crying18

crying19

crying20

crying21

crying22

crying23

crying24

crying25

crying26

crying27

crying28

crying29

crying30

crying31

crying32

crying33

crying34

crying35

crying36
Kilde.

Jeg tenker at disse barna vil smile godt av dette når de er gamle nok til å forstå. Som jeg selv gjør om min egen Beatles-flause. 🙂

Del dette videre og gi dine venner og familie noe å smile over i dag.