10-åringen har hele publikums øyne rettet mot seg – når hun snur seg rundt jubler hele salen.

Denne lille kunstløperen er bare 10 år, men hun har et talent vi ikke har sett maken til. Se hvorfor og hvordan hun tar publikum med storm – til de kjente tonene til «Hallelujah»!

Det er få idretter i verden som blander så mange elementer som kunstløp. Sporten er en kombinasjon av musikk, skøyter og dans, hvor en gjennomtenkt koreografi legger grunnlaget for suksess.

Den spektakulære sporten innebærer mengder med hard trening. Det er ikke nok å være sterk på skøyter, men du skal også kunne samhandle med både musikk og publikum – et talent som 10 år gamle Veronica Zhilina virkelig besitter!

Hun opptrådte i begynnelsen av september med dette nummeret i en konkurranse, og klippet er allerede sett over 5 millioner ganger!

I begynnelsen av klippet ser vi hvordan hun holder opp et lys i retning av publikum, som gjør at de aller fleste raskt tar opp mobilen og begynner å lyse med lommelykten mot henne. Det ser ut som hun dukker opp midt ute i en vakker nattehimmel med tusenvis av stjerner bak seg.

Denne vakre «stjernehimmelen» sammen med jentas utrolige talent og styrke gjør dette til et helt fortryllende nummer som gir oss gåsehud fra topp til tå. Det hele utføres til en vakker versjon av «Hallelujah», fremført av Alexandra Burke.

Ta en titt på klippet nedenfor og bli trollbundet av Veronicas opptreden. Nevnte vi at hun bare er 10 år gammel?

Vi kan ikke gjøre annet enn å ta av oss hatten. Denne 10-åringen er virkelig utrolig talentfull, grasiøs, elegant og begavet! Hun gjør virkelig en emosjonell opptreden.

DEL den med dine venner!

Loading...