Herlig søt valp kan ikke motstå gleden av å gå på shopping – det BESTE hun vet.

Tenk deg en hundevalp med et kjempestort smil og et entusiastisk uttrykk – det er Zira, en Pembroke/Corgi Aussie-blanding som har sjarmert internettbrukere over hele verden. Etter at eieren hennes, Jesse, delte bilder av Zira på en tur til den lokale Target-butikken, har bildene gått viralt.

zira 1

Den fem måneder gamle Zira sitter i en handlekurv med et strålende smil. Jesse, hennes menneskemor, forteller at dette var Ziras andre tur til Target. Første gangen sov hun bare, men denne gangen fikk hun virkelig se alt og møte andre kunder.

zira 2


Men til tross for de positive reaksjonene på Ziras bedårende bilder, fikk Jesse vite av andre hundeeiere at Target kun tillater tjenestehunder. Ziras tilstedeværelse kunne potensielt utgjøre en risiko for tjenestehunder og deres eiere.

zira 3

Jesse beklaget feilen på sosiale medier og bidrar nå til å øke bevisstheten om sikkerheten til tjenestehunder og kjæledyrvennlige butikker. Nå sjekker hun alltid på forhånd om butikker tillater kjæledyr.

zira 4


Zira har også besøkt PetSmart. «Vi har tatt henne med til PetSmart flere ganger siden vi fikk henne. Hun var faktisk der den første dagen vi tok henne med hjem,» sa Jesse. «Hun var sjenert i begynnelsen, men nå blir hun oppspilt og glad hver gang vi er nær PetSmart fordi hun kjenner lukten!»

zira 5

I tillegg har de vært på Home Depot. Uansett hvor de drar, er Zira klar for nye eventyr. «Hun elsker alltid å kjøre bil med oss. Hun elsker eventyr og shopping,» sier Jesse. Zira ønsker å møte alle kunder og ansatte, uansett hvor hun er. Jesse elsker at hun er så vennligsinnet.

zira 6


Du kan følge mer av Ziras eventyr på hennes Facebook-side og Instagram.

DEL denne sjarmerende lille hundeshopperen med venner og familie!