Mor helt sjokkert når hun finner en GIGA-sverm av enorme edderkopper på datterens rom

Her i Norge er edderkopper som oftest ufarlige. Men i denne morens sted ville vi også blitt veldig redde!

En mor i Australia fikk sitt livs sjokk da hun gikk inn på datterens soverom.Det er ikke umiddelbart klart hvor mange edderkopper som er på bildet, som ble delt på Twitter, men vi kan alle være enige om at det er altfor mange!

Mange ble sjokkert da de så bildene, og vi er blant dem! Enkelte har påpekt at denne typen edderkopper er ufarlige (som om det endrer noe). Faktisk er de veldig nyttige fordi de spiser mygg og andre insekter. Men la oss innse det, ingen vil finne dette hjemme…

Sparassidae-hunnene legger omtrent 200 egg. Etter noen uker klekkes edderkoppene. Hvis du er så uheldig å få den vordende edderkoppmoren krypende inn i din trygge bolig, kan du regne med å ha hundrevis av babyedderkopper i hjemmet ditt… og dermed bli møtt av dette synet!

Dyrelivet i Australia er veldig spesielt og regnes som et av de farligste i verden. Når det gjelder mengden edderkopper i dette tilfellet, må vi si oss kvalmende imponerte, og utover det påfølgende panikkanfallet vi hadde lidd, skal de altså (visstnok) ikke utgjøre noen «fare».