5 «sløve» karer i kilt går ut på scenen. Så gjør gutten til høyre noe – og hele publikum jubler.

Ingenting er som en god overraskelse, og det er nettopp dét vi får servert av disse 5 karene i kilt!
5 karer i kilt
Fem tenåringer – Nigel, Dylan, Matt, Elias og Jordan – gikk inn i et talentshow på Lake Howell High School i sentrum av Florida med en oppsiktsvekkende forestilling som viste frem de fantastiske trommeferdighetene deres.


Guttene er alle amerikanske, og de er nøye på å understreke at kiltene de kledde seg i videoen bare er kostyme – de er ikke skotske. Likevel kaller de seg “Hot Scots”.

Sett av 27 millioner

hot scots
Siden den formidable opptredenen ble lagt ut i mars 2011, har trommeslagingen deres blitt sett nesten 27 millioner ganger! Ganske imponerende hvis du spør oss!


America’s Got Talent kom og ringte og skal ha vært “ekstremt ivrig etter å kontakte dem for en potensiell forestilling.”

Men det ser ut til at guttene avviste dem (eller de kunne ikke få det til å fungere.) Det ble nemlig ikke så mange flere forestillinger der alle disse var samlet. Dessverre, får en si.

5 latsabber

Vi ble ærlig talt tatt litt på senga av hvor bra de var!


Det var nemlig ingen som merket at de forberedte seg noe særlig. Derfor fikk de kallenavnet «latsabbene», «de sløve» – og lignende type bemerkninger. Selv om det var sagt på spøk, skulle guttene få gleden av å blåse intetanende tilskuere i bakken.

Den timingen og presisjonen som kreves for å gjøre det de fremviser her, er mildt sagt imponerende!

Len deg tilbake og nyt denne forrykende opplevelsen:DEL denne fascinerende forestillingen med vennene dine på Facebook!