Da de lot denne hjemløse mannen synge i et studio, gikk han RETT til topps og fikk platekontrakt.

Den svenske countrystjernen Jill Johnson bestemte seg for å ta en tur til Nashville, Tennessee, som selvfølgelig er alle countryentusiasters våte drøm. Med seg hadde hun et TV-team som skulle spille inn en dokumentar.

På denne turen møtte hun Doug Seegers, en hjemløs mann som satt på en parkbenk. Han sang en egenskrevet sang, «Going Down To The River», for henne, og hun visste umiddelbart at hun hadde møtt noen helt spesiell.

Dermed hastet de ham inn i selveste Johnny Cash’ gamle innspillingsstudio og satte sammen videoen nedenfor. Sangen ble en umiddelbar hit og gikk rett inn som nr. 1 på svenske iTunes. Doug fikk platekontrakt og sommeren 2014 ble hans første album sluppet. Den solgte til gull og var en listetopper i Sverige, men utrolig nok er han fremdeles ukjent i sitt eget hjemland.

Med en stemme som dette, ønsker Viral’o’Mania å bidra til å gjøre ham kjent også her hjemme. Sjeldent har vi hørt en sang sunget så lidenskapelig. Vi håper i hvert fall at du ble like beveget av Dougs sang som vi ble, og at du deler dette naturtalentet videre hvis du likte det du hørte.