Mor forlater deformert baby i en skoeske. 17 år senere gir han dommerne tårer i øynene.

Da Emmanuel Kelly var en liten gutt som vokste opp i Irak, ble han og hans bror funnet av nonner i en skoeske mens krigen herjet rundt dem. Brødrene ble begge født med alvorlig underutviklede lemmer på grunn av den kjemiske krigføringen i lokalsamfunnet. Uten den riktige omsorgen de så sårt trengte, tok nonnene Emmanuel og hans bror Ahmed til et barnehjem.

I 1998 ble Emmanuel og Ahmed oppdaget av den kjente australske humanitæren Moira Therese Kelly på Mor Teresa-barnehjemmet i Bagdad. Moira brakte opprinnelig Emmanuel og Ahmed tilbake til sitt hjem i Australia for å gi dem medisinsk hjelp, men hun ble forelsket i dem i prosessen. Moira ble ikke bare heltinnen deres, men også deres adoptivmor. Brødrenes nye dominerende følelse av kjærlighet og støtte gjorde det mulig for dem å blomstre inn i voksenlivet.

Ahmed, amputert fire ganger, er en svømmer som representerte Australia i de paralympiske sommerleker i 2012. Emmanuel ble også født med en spesiell gave. Han er en fantastisk sanger, og hans familie oppmuntret ham til å prøve seg i X-Factor i 2011, i en alder av 17.

Se en modig og bestemt Emmanuel utføre sin følelsesmessige tolkning av «Imagine» av John Lennon. Hans historie beveger dommerne og hele publikum, til tårer.

Det er utrolig hvordan en ikonisk sang som «Imagine» kan ta på seg en helt ny mening basert på hvem som synger den, og hvorfor. For en modig ung mann og fantastisk familie.

Hvis Emmanuels utrolige historie og ytelse rørte hjertet ditt også, kan du dele dette med dine venner på Facebook!