Mannen nekter å slutte å røyke på bensinstasjonen – men se personalets geniale løsning.

Ikke nok med at røyking fra før ikke akkurat er kjent for å være helsebringende… Men nivået av idioti denne røykeren frembringer, er et tidligere uoppdaget et…

Man skal være forsiktig med sigarettstumper. De kan sette fyr på møbler, hus og bensinstasjoner. Ja, spesielt på sistnevnte er det faktisk forbundet med eksplosjonsfare.

Men det er denne idioten «for kul» til å bry seg om. Og når vi sier «for kul», henviser vi til hva han tror han er. I overført betydning leses det selvfølgelig som «for dum». (Men det er han uansett for dum til å skjønne.)

Da en svart bil kjørte inn på en bensinstasjon i den bulgarske hovedstaden Sofia, steg en ung mann ut fra passasjersiden og tente en sigarett. Han syntes ikke å ha noe imot å være omgitt av brannfarlige væsker.

En brann kan ha katastrofale konsekvenser, men til tross for dette fortsatte mannen å røyke sigaretten.

Videoen er, som det ofte er tilfelle med overvåkingsfilmer, av dårlig kvalitet, men det ser ut som om mannen i den hvite t-skjorten krangler med noen utenfor bildet. Det tar ikke lang tid før du finner ut hvem det var…

Plutselig nærmer en av bensinstasjonens ansatte seg med et brannslukningsapparat…

Nedenfor ser du den ansattes geniale handling og hvorfor videoen gikk superviralt.


I kommentarfeltet på YouTube mener flertallet at den ansattes løsning var både genial og velplassert. Noen mener at han kunne ha håndtert situasjonen annerledes. Hva mener du selv?

Ikke glem å dele med venner og familie!