Hva én fyr gjorde med sine oppsparte småpenger er absolutt fullstendig briljant.

Noen mennesker legger mye penger i sine små prosjekter og hobbyer. Å gjøre en finansiell forpliktelse, stor eller liten, er ofte nødvendig for å se sine kreative idéer blomstre. De fleste prosjekter vil som regel koste penger, MEN det er ikke alle som faktisk er laget av penger.

Denne personen la nylig ut et håndverksprosjekt som ville kreve litt penger, og da spesielt pennies (som tilsvarer 10-øringen i Norge.) Det han gjorde med dem er fantastisk.

Først lakkerte han denne gamle bordplaten.
pennies (1)

Det neste trinnet: Pennies og atter pennies. Alle har noen småmynter liggende, men denne karen bestemte seg for å lage noe fenomenalt av vekslepengene sine.
pennies (2)

Siden myntene varierer i alder, så varierer også fargene på dem. Han valgte å lage et mønster med tanke på farge, istedenfor å sette dem sammen tilfeldig.
pennies (3)

Her tipper jeg det er rundt 60-70 kr i mynter. Man kan se det fine mønsteret ta form.
pennies (4)

Det ser ut som en langsom og omstendelig prosess, men det er nok veldig verdt det når bordet er ferdig.
pennies (5)

Han kuttet noen av myntene for å få de til å passe langs kanten.
pennies (6)

Når alle myntene var på plass, lakket han overflaten.
pennies (7)

Det fine bordet er definitivt verdt en slump med vekslepenger.
pennies (8)

Og slik så det ut da bordet var ferdig.
pennies (9)

Her kan man se hva man kan få ut av småmynter og kreativitet. Bordet ble aldeles praktfullt. Det fine med å lage et bord av penger, er at du vet akkurat hvor mye det er verdt… Så neste gang du vurderer å kvitte deg med vekslepengene – tenk heller på hva du kan lage av dem!

Via Reddit.

Loading...