Mannen mister sitt kamera i naturen – finner det igjen og blir MÅLLØS når han blar gjennom videoene

Det er ingenting som er så surt som å miste noe viktig og verdifullt, og i dette tilfellet mistet en fyr sitt GoPro-kamera under en snøskuter-tur i villmarken. Fire måneder senere fant han kameraet og ble naturligvis kjempeglad. Men om det var gleden eller overraskelsen som ventet ham som føltes størst, kan vi bare spekulere i…

Naturen er et vakkert sted, og mange liker å gå tur og ta bilder av det de ser. Noen ganger kan det være trær, en eng full av blomster eller en nydelig fugl. Det er også en flott måte å lagre minner på. Men i dette tilfellet, var det en bjørn som tok det hele til et nytt nivå med sine egne morsomme og fantastiske opptak.

Dylan Schilt ble helt forundret og paff da han oppdaget en rekke videoer av en nysgjerrig bjørn som hadde utforsket kameraet og filmet seg selv.

Dylan delte sin fantastiske opplevelse på Facebook og la ut en samling av bjørnens opptak som var både gøye og imponerende. Kanskje det var en kunstner i den bjørnen – som klarte å filme seg selv og utforske et nytt objekt i naturen. Det er ingen tvil om at dette var en opplevelse Dylan vil huske for alltid.