Datter ber pappa synge «Ave Maria» på ferie – når han åpner munnen, forbløffes hele hotellet.

Hvis du noen gang har vært i Disneyland, vet du at dette er et sted hvor du kan oppleve utrolige hendelser. Men det er noen gjester som bidrar til mer magi ved å vise frem sine fantastiske gaver.

En mann ved navn Justin Gigliello ferierte på et feriested som heter Grand Floridian Resort i Orlando, Florida i USA. Justin gjorde seg klar til å dra ut og spise lunsj med familien.

På vei til restauranten så de en pianist kledd i en smoking. Musikeren spilte piano i hotellobbyen. Justin begynte å danse med Lyla, den 6 år gamle datteren sin. Etter at pianisten var ferdig med sangen sin, fortalte Lyla at faren hennes også spilte piano.

Justin fortalte da pianisten at hans større gave var å synge enn å spille. Men Justins talent går mye lenger enn bare en vanlig sang.

Justin deltok på Boston Conservatory hvor han trente på å opptre som operasanger. Han underviser også i taletimer i hjembyen Connecticut. I tillegg er Justin frivillig for North Stonington Fire Brigade.

Da Justin og Lyla så pianoet, hadde Justin på seg en T-skjorte og et par shorts. Folket var helt forbløffet da de hørte ham synge «Ave Maria». Stemmen hans fylte hotellobbyen, og snart var det en liten gruppe mennesker som samlet seg rundt pianoet i en hyllest.

I videoen ser Lyla på faren med beundring i øynene. Justin lastet senere opp videoen på Twitter.

I følge NBC News sa Lyla at hun elsker å høre på faren sin når han synger «Ava Maria».

Lylas mor, Lauren, nevnte at Lyla elsker Justin sin sangstemme. Justin og Lilac synger ofte sammen. I tillegg synger Justin til Lyla når hun skal sove hver natt. Etter at Justin sang tydelig i lobbyen, begynte alle å klaffe.

Justin sa at han var overlykkelig over alles lykkelige respons. Han nevnte også at han og foreldrene pleide å komme til Disney World da han var liten gutt.

Justin fortalte at de pleide å bo på Disneys Polynesian Village Resort, som ligger rett ved Grand Floridan Resort. de pleide å gå inn i lobbyen på Grand Floridian Resort for å høre på pianomusikken. Så den nylige hendelsen brakte mange lykkelige minner fra Justin barndom. Justins innflytelse på datteren har fått henne til å ville vokse opp til å bli en profesjonell sanger en vakker dag.

Se Justins fantastiske opptreden i spilleren nedenfor:

Loading...