Den norske 14-åringen synger Elton John-klassiker. Simon Cowell blir etterlatt stum.

Norske, her 14 år gamle Angelina Jordan, har ikke bare kapret tusenvis av hjerter her til lands – hun har også gjort stor suksess på den andre siden av Atlanterhavet.

Jenta avanserte faktisk helt til den første finalerunden av America’s Got Talent: Champions-programmet. Og juryen lot seg trollbinde med forundring i blikket, etterfulgt av svært positive kommentarer:

– Det jeg elsket i kveld var for det første at du tok en risiko. Og for det andre vil jeg huske dette i mange, mange år fremover. Du gjorde ikke som andre mennesker hadde gjort i denne situasjonen, du tok en sang som er 40-50 år gammel, og du fikk den til å høres ny og relevant ut, sa Simon Cowell og fortsatte:

– Jeg synes du er en veldig spesiell person. Flott sang, stort talent.

Klippet fikk raskt millioner av visninger, og det er lett å forstå hvorfor. Under kan du se når norske 14 år gamle Angelina Jordan tar for seg Elton Johns klassiker – med helt unikt resultat!

Hvis ikke dette får det til å rykke med imponerte vibrasjoner i hjertemuskulaturen som den stolte nordmannen du nå kan si at du er, så vet ikke vi!

Gi andre gleden av Angelina og i tillegg føle seg som en stolt nordmann på kjøpet – DEL via knappen under!