Bjørn Eidsvåg-hyllest mest sette episoden, og «Floden» over 7 millioner avspillinger på Spotify.

hver gang floden
I TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» får seerne et aldri så lite innsyn i livene og karrierene til noen norske artister. Både nykommere og veteraner samles – på tvers av ulike sjangre.

Den godt erfarne Bjørn Eidsvåg (68) og «up-and-coming» stjerneskuddet Emma Steinbakken (19) kan sies å stå for ytterpunktene i denne sesongen av «Hver gang vi møtes».

– Det var ei ung jente som sa til meg at jeg måtte være med «fordi da tolkes låtene dine av unge folk som vi har et forhold til, og dermed får vi også et forhold til din musikk». Så hvis dette kan bety at min karriere kan få noen ekstra år eller et ekstra push, så er det helt topp, sa Bjørn Eidsvåg til Dagbladet.


Det virker ikke som tungvekteren har noe å angre på – hans hyllest-episode fikk nemlig over én million seere, noe som er rekord siden oppstart av Hver gang vi møtes i 2012.

Mange tårevåte og fantastisk vakre øyeblikk har det blitt i alle episodene, men et av de mest minneverdige var nok da Emma Steinbakken tolket «Floden» – en Bjørn Eidsvåg-hit fra 2006. Hennes versjon gikk rett til topps på Spotify og har til nå blitt spilt over 7 millioner ganger bare der. I tillegg er YouTube-videoen av opptredenen snart sett 1 million ganger.

Dette uforglemmelig sterke øyeblikket er et du vil få med deg – om du ikke allerede har det, eller et som tåler et gjensyn om du så har.

Med din hjelp kan den nå 1 million avspillinger enda raskere – spesielt når du òg deler den videre med dine venner på Facebook!


Klikk under for å dele: