Mor konfronterer huskyen om manglende tennis-sko. Responsen vil få deg til å le høyt.

Når noe plutselig forsvinner i hjemmet er det sjeldent altfor mange du kan skylde på. En morgen da denne matmoren våknet opp, oppdaget hun at den ene tennis-skoen hennes var borte.

I saken om den stjålne joggeskoen så det ut til at huskyen Azlan muligens kunne ha noe med forsvinningen å gjøre. Ettersom han var den eneste andre i huset, var hun kjapp med å legge skylden på ham.

Azlan stirret da på den gjenværende skoen som om han aldri før hadde sett et par med joggesko. Men da han omsider gikk med på å gå ut av rommet for å bringe tilbake den bortkomne skoen, gjorde han det selvsagt ikke uten en god dose av det vi på godt norsk kaller attitude.

Kroppsspråket hans sier det meste – selv øynene hans kan ikke bedra følelsene til stakkaren. Og stakkars skoen, ikke minst! Men fullt så lett vil ikke matmor la han slippe unna med ugjerningen!

Se videoen nedenfor for å få med deg huskyen prøve å forsvare seg selv og overbevise mamma om at han er uskyldig i alle disse ville kriminelle handlingene han blir beskyldt for!