Denne jenta tok akkurat tatoveringer til et helt nytt nivå av fantastisk.

Tatoveringer er mer populært enn noensinne og uansett hva du mener om det, må det innrømmes at det har gitt grobunn for mye flott kunst. Takket være teknologiske fremskritt kan tatoveringskunstnere gjøre mer enn noen gang før. De kan bruke mer levende og sterkere farger med forgrening inn i en rekke ulike stiler og estetikk. Disse fremskrittene har selvsagt også gjort tatoveringer tryggere og mer hygienisk.

Sasha Unisex er en St. Petersburg-basert tatovør som virkelig har en unik stil. Hennes fargerike verk skildrer bilder av dyr og blomster med abstraherte, geometriske former. Den subtile fargegraderingen og fraværet av skarpe konturer gjør at de ser ut som akvareller, og det med god grunn: Før hun tatoverer en kunde, skaper Unisex bildet som et akvarellmaleri og bruker det maleriet som en guide for tatoveringen. Utrolig nok ser de like levende ut på huden som de gjør på papir, og designene er sjarmerende og søte.

sasha-unisex (1)

sasha-unisex (2)

sasha-unisex (3)

sasha-unisex (4)

sasha-unisex (5)

sasha-unisex (6)

sasha-unisex (7)

sasha-unisex (8)

sasha-unisex (9)

sasha-unisex (10)

sasha-unisex (11)

sasha-unisex (12)

sasha-unisex (13)

sasha-unisex (14)

sasha-unisex (15)

Stilistisk markerer arbeidet hennes en avgang fra den tradisjonelle tatoveringsstilen av typen illustrert av «Sailor Jerry»-stilen, som har sterke konturer og begrenset, flat fargelegging. Denne unike tilnærmingen til tatoveringer, som kombinerer den generelle strukturen og klarheten i tradisjonell tatovering med den væskeaktige fargen på maleriet, viser hvor langt tatoveringskunsten er kommet. Du kan finne flere av Sasha Unisex arbeider på hennes Instagram-side, hvor hun også laster opp bilder av maleriene sine.