Her risser besøkende inn navnene sine i neshorn. Nå raser dyrevernere over hele verden.

Dessverre er det altfor mange mennesker i denne verden som ikke respekterer dyrene våre. De tror at de kan ta seg friheten til å gjøre det de vil bare fordi det handler om dyr, som ifølge disse menneskene ikke ser ut til å ha noen følelser.

Neshorn i en dyrehage i Frankrike har stått overfor en fornedring som knapt kan beskrives. Besøkende har skåret ut egne navn på neshornens hud, noe som nå har fått internett til å kollapse.

Det er virkelig forferdelig at et menneske kan gjøre noe som dette på et uskyldig dyr som allerede lider nok av å være fanget i et bur.

neshorn1
Twitter

Dyrehagen har imidlertid svart på kritikken og mener at neshornene ikke har gått dårlig fra hendelsene.

“Jeg leste at neshornet er merket med navn, det er upassende. Men det som skjedde var at noen skrapte det overfladiske laget med død neshornhud med neglen. Det er helt respektløst, men neshornet la ikke en gang merke til hva som skjedde, og han led ikke,» sa Pierre Caillé, dyrehage-direktør, til France 3.

I dyrehagen får besøkende en sjanse til å berøre neshornene på ryggen, og det er slik denne hendelsen har vært i stand til å finne sted.

Dyrehagen mener at de fleste besøkende berører neshornene på ryggen med respekt, men vi i Viral’o’Mania kan ikke være enige i at dette er respektfullt.

neshorn2
Twitter

”Vi vil styrke tilstedeværelsen av vaktmesterne våre i parken, og spesielt i dette gjerdet. Vi har totalt 35 leger og personalet vårt kan øke til opp til hundre medlemmer i løpet av sommeren. Vi vil sørge for at dette ikke skjer igjen. Vi ønsker foreløpig ikke å legge mer avstand mellom neshorn og publikum, men hvis vi merker en forringelse i oppførselen, er dette et tiltak vi kan vurdere.”

Enten neshornene har blitt skadet eller ikke, dette er definitivt ikke greit! Ingen dyr skal bli ydmyket på denne måten! DEL hvis du er enig!