Pentatonix’ nye vri på John Lennons klassiker fremkaller tårer over hele verden.

Alle har hørt John Lennons sang, «Imagine» – men Pentatonix setter sin egen vri på den med et sterkt budskap som alle kan ta til hjertet! Deres stemmer, kombinert med de bevegende tekstene som først ble ført i pennen av Lennon i 1971, kommer sammen for å lage en versjon av sangen som alle bør høre minst en gang i livet!

Lennons inspirasjon for «Imagine» kom da han forsøkte å forestille seg en verden med bare fred, og uten splittelse blant alle mennesker. Sangen ble utgitt i oktober det året, og ble en umiddelbar suksess. Siden utgivelsen har «Imagine» har blitt covret av utallige artister og grupper i håp om å dele den samme meldingen av inkludering og kjærlighet. Dette er også tilfellet med Pentatonix’ gåsehudsprengende versjon!

Gruppen fremfører Lennons hitlåt samtidig som de holder opp forskjellige skilt som viser poenget med tekstene. Uansett hvem du er, hva du tror på eller hvem du elsker, er vi alle mennesker som fortjener respekt og vennlighet. Å komme sammen som mennesker kan bare gjøre verden til et bedre sted! Lytt til Pentatonix’ gjengivelse selv ved å trykke på «play» nedenfor! En boks med papirlommetørkler kan komme godt med til denne fantastiske opptredenen!

Loading...