Mamma hvisker nervøst: «Han er blind og autistisk» i nissens øre, rett før sønnens tur.

En hendelse på et kjøpesenter vakte nylig glede da senterets egen julenisse gjorde det han kan best; å gjøre julen spesiell for et barn.

Matthew Foster er bare 6 år gammel og fortsatt troende. I tillegg er han blind og autist, og han hater å posere på bilder. Med andre ord kunne de potensielt vente seg en real utfordring.

Barnets mor, Misty Wolf, var naturligvis engstelig for hvordan situasjonen skulle utspille seg for sin sønn. Ville han få en god opplevelse og nok tid med nissen?

matthew misty

Kilde: YouTubeMen da den engstelige moren fortalte nissen om sin sønn, var det tydelig at dette var en helt spesiell (fyr i en) julenisse(drakt.)

Han gikk nemlig ned på gulvet for å la Matthew «se og kjenne» ham på sin egen måte. Han fikk tid til å ta og føle på fløyelsdrakten hans og til og med skjegget.

– Jeg hvisket til julenissen «han er blind og autistisk og er veldig interessert i julenissen». Han sa «ikke si mer» og gikk umiddelbart ned på gulvet for å hilse på min lille mann, forteller moren.


Selv om Matthew snakker, samhandler han ikke med folk med mindre han kjenner og føler seg veldig komfortabel med dem. Men SELVFØLGELIG kjente han nissen!

– Nissen hadde tilliten hans med en gang. Jeg sier stadig at han møtte den ekte nissen. Det var den virkelige nissen for Matthew.

Wow! Mammas fremtidsrettede tenkning lønte seg virkelig! Og nok en gang skulle hun bli overrasket da hun skjønte at det hadde dannet seg en kø bak dem, men ingen stirret. De var glade for å se det fantastiske øyeblikket.


I et intervju uttalte «nissen»:

– Du forholder deg til barnet og det barnet trenger. Han har aldri sett verden slik vi har sett verden.

Vi må bare ta av oss nissehatten for denne fantastiske mannen i nissekostymet. Han tar virkelig jobben sin på alvor! Og det er jo logisk – en får bare se julenissen én gang i året, så det er fint å kunne nyte det øyeblikket og gjøre det til en opplevelse for alle barn.


Se den utrolige historien i et innslag på video her:

DEL gjerne dette med venner og familie.