Etter dette kommer jeg ikke til å sove i natt… Mine mareritt fra barndommen ble plutselig virkelige.

Vi har alle vært der som barn. Etter å ha hørt en skremmende historie begynner fantasien å løpe løpsk og vi løper til våre foreldre og forteller at vi hadde et mareritt om monsteret under sengen, en morderisk klovn eller et skummelt vesen i kjelleren.

Vel, forbered deg på at disse barndomsminnene nå kommer krypende tilbake, ettersom fotograf Joshua Hoffine har en lidenskap for det skumle. Han elsker ingenting mer enn å skremme livskiten av oss ved å gjenskape de typiske barndomsmarerittene i bildene sine. For å lage disse uforglemmelige bildene bruker han forseggjorte kulisser, rekvisitter, kostymer, spesialeffekter og make-up… for ikke å nevne hans egne døtre som modeller. 😈

child_nightmares_05

child_nightmares_08

child_nightmares_01

child_nightmares_04

child_nightmares_03

child_nightmares_06

child_nightmares_07

child_nightmares_09

child_nightmares_10

child_nightmares_11

child_nightmares_12

Hoffine sier inspirasjonen til disse bildene kom fra å lese godnatthistorier til hans fire døtre (to av dem vises i samlingen). Han sier hans barn er «ekstremt» stolt over å være en del av arbeidet, og er aldri redde. «De elsket det. Det var som en gigantisk utkledningslek for dem. De visste også vi lager skremmende bilder, og elsket ideen om å skremme publikum så mye som jeg gjorde.»

Det eneste jeg vet er at min midnattstur til kjøleskapet offisielt er satt på vent de neste 3 månedene nå.

Kilde. Joshua Hoffine.

Del disse forstyrrende bildene med vennene dine og se hva de synes.