Dette huset må du se innvendig for å tro at det er sant. Du vil bli overrasket.

lite hus 1

Dette huset er lite, men det gir samme inntrykk som et digert, luksuriøst hjem.

Utsiden gir deg en følelse av absolutt komfort, og slik føles det også å bo her. Mange kan tenke at det minner om en fritidsbolig, men takket være det vide utvalget av smarte løsninger, oppleves disse husene som et hvilket som helst vanlig hjem. Det har en supersmart planløsning, som gjør at all den dyrebare plassen blir utnyttet.

lite hus 4

Det å bo i et Tiny House er ikke for alle, men det er ikke dermed sagt at du ikke kan la deg inspirere av interiøret i det. Du trenger ikke ha planer om å bo lite for å dra nytte av ideene dette huset kan gi deg når det gjelder boligen du selv eier – eller leier. Hvem vet? Kanskje du til og med ombestemmer deg!

Dette minihuset har en mangde fordeler. Det å være huseier er ikke for alle, men det samme kan sies om å kaste penger ut av vinduet på en leiebolig. Så bortkastet! Det er jo penger du aldri kommer til å få tilbake. Det er derfor et minihus kan være slik en fantastisk investering. Du har råd til det, og du trenger ikke å ta opp dyre lån.

Innvendig har huset et minimalistisk design, noe som gir det en lett og luftig følelse. Vi finner nydelige treoverflater, som f.eks. gulvene i den harde tresorten hickory, benkeplater i valnøtt og et matchende spisebord.

lite hus 3

Innebygde skap og lagringsrom gir huset plenty av lagringsplass, slik at du ikke mister kvadratmeter på lagringsløsninger. Ved å bruke flere etasjer skaper du masse plass. Med soverom i første etasje og to hemser er det plass nok til syv!

lite hus 2

Huset har topp isolasjon, elektrisk peis og gulvvarme. Den gode isolasjonen gir store besparelser i strømutgiftene; noe som utgjør en veldig stor månedlig innsparing.

Synes du dette huset er like spennende som vi gjør? Flott!

Del dette minihuset med vennene dine!