Morsom hund tok bedagelig fatt på smidighetskurset og vant nye fans på Westminster hundeshow.

Winky er en Bichon frisé som tar livets utfordringer i sitt eget tempo. Akkurat dét var åpenlyst for alle de fremmøtte til smidighetskurset for hunder, på Westminster Dog Show 2019.

Han tok fatt på kurset med sitt helt unike varemerke av entusiasme. Flere ganger stopper han opp og pauser på høydene for å besikte publikumet og suge inn all oppmerksomheten.

58 sekunder ut i «showet», stiger han opp på en rampe og speider ut over de oppmøtte, som om han sier «takk for applausen».

Han har definitivt ikke noe hastverk. Hans lakoniske, rolige tempo vant ham mange fans på showet og etter hundeshowet ble videoen postet på Twitter av arrangørene, som skriver:

     «Et av våre favoritt øyeblikk fra gårsdagens Masters Agility Championship Preliminaries, Winky the Bichon Frise!»

Winky gjør sin runde gjennom hele kurset og fullfører med en tid på 192 sekunder. Men mot slutten var det ingen som tok tiden på han lenger.

«Winky, en god gutt som har det artig i sitt eget tempo,» sa en person på Twitter.

En annen svarte: «Jeg elsker hvordan han pauser når han er høyt over bakken for å se over folkemengden og undre seg over at de klapper for ham.»

«Vi er alle Winky som går gjennom hindringene i livet», skrev en annen bruker. Ja, vi er alle Winky, eller ønsker å være så avslappet og «easy going» som Winky er. Vi kan alle ha godt av litt mer Winky i våre liv.

Loading...