Gwen Stefani ser at en gutt blir mobbet. Men når han klatrer opp på scenen? Hun forbløffer alle.

Da Gwen Stefani nylig hadde en konsert i Florida, dukket tusenvis av fans opp. Mens hun så utover publikum, la hun merke til en hjelpsom mor som holdt opp en hvit plakat. Stefani ba moren sende den opp på scenen. Hun leste opp de følgende ordene fra plakaten sånn at alle i publikum kunne høre det: «Sønnen min ble mobbet fra 1. til 5. klasse. Han kom hjem opprørt og gikk rett på rommet hvor han hørte på din musikk og smilte.» Det var gjennom Stefanis musikk at gutten fant mot og selvtillit.

I videoen nedenfor reagerer Stefani i sanntid til de hjerteskjærende ordene. Men hun vet nøyaktig hva hun ønsker å gjøre med det. «Kom opp her akkurat nå!» skriker Stefani til den gjeldende sønnen. I det øyeblikket blir en ung gutts liv forandret for alltid. Publikum gir plass til Brandon, som da klatrer opp på scenen og befinner seg plutselig bare centimeter fra sitt store idol. Men når Stefani griper armene hans og holder dem opp stolt i luften, står Brandon vendt mot publikum med tårer rennende nedover ansiktet sitt.

På Facebook ønsket hun forleden å dele dette øyeblikket med sine trofaste fans. Hun inkluderte en melding som lyder: «For tre år siden da ting var vanskelig i livet mitt ba jeg til Gud hver dag [sic] at jeg kunne få en sjanse til å bruke min gave som Gud ga meg til å gjøre en forskjell på noen måte i denne verden – i går kveld var denne lille fyren var svaret på mine bønner #zerotoleranceforbullies»

Brandon og hans mor ble også invitert backstage etter konserten hvor Brandon møtte Stefanis sønner, som er i samme aldersgruppe. Dette er hva berømmelse handler om, og vi må nesten bare si: Bravo, Gwen. Nyt dette tårefremkallende øyeblikket og DEL det gjerne med dine venner på Facebook.