Familie IGNORERER hjemløs mann på julaften, men pappas samvittighet blir for vond å bære…

I en hjertevarmende video blir en familie konfrontert med virkeligheten av hjemløshet, idet de passerer en hjemløs mann. Mens de vandrer til tonene av «O Helga Natt», tar faren et valg som forandrer alt.

Tenortrioen GENTRI har vunnet hjerter på YouTube med sine fremragende sangprestasjoner. Deres tolkning av «O Holy Night» er intet unntak, og viser både deres musikalske dyktighet og evne til å røre ved tilhørernes følelser.

I videoen ser vi en familie som forbereder julen. En hjemløs mann, som dukker opp flere ganger i videoen, hjelper familien med å feste juletreet på bilen. Etter hvert som videoen skrider frem, blir faren stadig mer bevisst på mannen. Til slutt tar han et valg som illustrerer julens sanne betydning – han leiter opp mannen på et lokalt herberge for å hjelpe ham.

Denne historien understreker julens essens: Medmenneskelighet og omtanke. GENTRIs kombinasjon av fantastisk sang og en rørende historie minner oss om at julen handler om mer enn gaver og feiring. Den inspirerer til å dele og å vise omtanke og empati. En viktig påminnelse i en ofte materialistisk tid.

DEL gjerne denne vakre videoen med dine venner for å spre julens ekte ånd.