To små kolibrier drikker ut av en rød plastkopp. 3 sekunder senere? Dette er VANVITTIG.

Kolibrier er et av de mest spennende dyrene du kan treffe på ute i naturen. Av alle de vakre fuglene på planeten vår, så har disse merkelige skapningene klart å finne ut hvordan de skal sveve på best mulig måte, samt de kan fly baklengs. Vingene flakser i en sinnssyk hastighet på 70 slag per sekund, noe som genererer den karakteristiske summelyden de avgir når de flyr forbi.

Med alt det arbeidet de utfører for å kunne fly er det ikke så rart at disse svevende mestrene har et stoffskifte som ikke matcher noen annen fugl i verden! De må hele tiden spise noe for å opprettholde energinivået. Enten det er lokale fuglebrett eller næringsrik pollen fra blomster. De søker alltid etter noe for å holde dem i luften.

Så da en flokk med kolibrier kom over en mann som inviterer til et festmåltid, idet han holder opp en rød plastkopp, var de naturligvis litt skeptiske. Det kunne jo være et rovdyr av et eller annet slag, men han så vennlig nok ut. Én kolibri tok ledelsen og landet på mannens hånd og slurpet i seg blandingen, mikset spesielt for akkurat denne typen fugl.

For å bidra til kolibribestanden blander du sukker og vann i 1:4 forhold. Det er svaret på en fest for fugler! Da alle de andre fuglene så at alt var i orden, så strømmet de til den røde koppen de også, som om det var en vakker blomsterbukett. Heldigvis visste mannen bak hvordan han skulle bruke slow-motion-funksjonen, noe som virkelig bidrar til å vise frem disse utrolige, bittesmå skapningene på best mulig måte. De er nydelige.

Vennligst del denne vakre videoen, så alle du kjenner også kan få se hvor yndige disse dyrene er!