Far hører døren knirke… Inn kommer fuglen hans og gjør noe hysterisk morsomt.

Vel, her er noe du ikke ser hver dag… Og ja, det er 100% ekte og uredigert.

En morgen var denne karen hjemme på soverommet sitt, da han hørte døren knirke seg åpen. Da han gikk for å undersøke saken nærmere, hørte han lyden av trippende små føtter og en gjallende ond latter. Men han kunne kjent igjen stemmen hvor som helst: Det var hans kjære papegøye som hadde funnet en måte å snike seg inn på matfars soverom på. Når han er fornøyd med sine lurerier, lyder latteren hans akkurat som en superskurk. Som en slags fjærkledd Mørk Herre som kommer til å ødelegge verden. Heldigvis visste pappa å slå på kamera og forevige dette øyeblikket. Ikke rart denne videoen har blitt sett mer enn tre millioner ganger på YouTube!

Fugler er flotte dyr og er svært intelligente. Ifølge en artikkel i BBC News Magazine: «Papegøyeentusiaster som er interesserte i å lære sine egne fugler å snakke, må kanskje gjenta deres valgte setningen om og om igjen. Men fuglen kan faktisk plukke den opp etter å ha hørt den kun én gang.»

Det er nesten umulig å se denne virale hit-videoen uten å le. Fugler er naturlige vokale, men kan du forestille deg å høre DENNE onde kaklingen midt på natten?

Vennligst del denne hysteriske videoen med dine venner på Facebook, og spre latteren!

Loading...