Hun ble forlatt ved alteret… Men hadde den beste responsen noensinne.

Bryllup går som regel for seg noenlunde på samme måten. Du vil selvsagt ha akkurat DEN kjolen, DE blomstene og akkurat DEN bordsettingen. Legg til den perfekte brudgom, og du er klar. Men HVA om den du trodde var mannen i ditt liv, viste seg å være en skuffelse? Hva ville du gjort på bryllupsdagen, om du ble forlatt en uke før den store dagen?

Jeg vet ikke om det finnes et riktig svar på det, men dette er ihvertfall IKKE feil:

Møt Shelby Swink, en 23 år gammel jente som møtte sin eks-forlovede på høyskolen i 2011. De var lykkelig forlovet i mars 2014, med et novemberbryllup i anmarsj.
forlatt-ved-alteret (1)

«Jeg ville at dagen vi skulle feire kjærligheten for hverandre skulle være perfekt. Så jeg la hele min sjel og mitt hjerte i bryllupsplanleggingen,» forteller Swink.
forlatt-ved-alteret (2)

Men så trakk forloveden seg fra bryllupet, bare en uke før. Han sa han ikke var forelsket i henne mer. Shelby ble selvsagt knust, og visste ikke hvordan hun skulle takle det hele.
forlatt-ved-alteret (3)

«Jeg trodde jeg skulle gifte meg med han, at det var mannen i mitt liv, tilbringe livet sammen, og at vi skulle få barn sammen. Plutselig var alt forduftet, drømmen brast,» sier hun.
forlatt-ved-alteret (4)

«Jeg var i sjokk og visste ikke hva jeg skulle tenke eller tro. Jeg var nummen. De neste dagene gikk med på å ringe gjester og kansellere bestillinger.»
forlatt-ved-alteret (5)

Når alt var kansellert, trengte hun noe å holde seg opptatt med på bryllupsdagen.
forlatt-ved-alteret (6)

«En medlidenhetsfest var det siste jeg trengte.»
forlatt-ved-alteret (7)

Fotografen hennes kom opp med en «herpe bryllupskjoen»-photoshootidé, og hun ble hektet på idéen umiddelbart.
forlatt-ved-alteret (8)

«Først syntes jeg det var en sprø tanke, men etter å ha tenkt grundig over det, fant jeg ut at det var midt i blinken for meg. Det var tross alt bare en kjole.»
forlatt-ved-alteret (9)

«1. november skulle ha vært en fin og gøy dag, med alle mine venner og familie tilstede. Jeg bestemte meg for at min eks-forlovede sitt feiltrinn ikke skulle få ødelegge denne dagen for meg.»
forlatt-ved-alteret (10)

Hun spurte om foreldrene ville være med på bildene.
forlatt-ved-alteret (11)

«Min mor betalte for kjolen, så jeg var noe nervøs når jeg fortalte henne hva jeg ville gjøre med den. Men de støttet meg 100%, og ville være der for meg begge to.»
forlatt-ved-alteret (12)

Faren tok med sigarer og champagne.
forlatt-ved-alteret (13)

Og sto for underholdningen…
forlatt-ved-alteret (14)

Hennes familie og brudepiker var alle med på å gjøre en fæl dag litt bedre.
forlatt-ved-alteret (15)

«Jeg kunne ikke ha bedt om noen bedre venner eller familie.»
forlatt-ved-alteret (16)

«Jeg kan ikke beskrive hvor befriende det hele var. I det øyeblikket malingen traff kjolen, var jeg fri!»
forlatt-ved-alteret (17)

Shelby sin kjole er utstilt ved en lokal brudesalong i Memphis, USA, i januar. En del av inntektene for hver kjole de selger, vil gå til en lokal hjelpeorganisasjon ved navn Be Free Revolution. Dette gjelder så lenge kjolen er utstilt.
forlatt-ved-alteret (18)

Full av positiv energi, ser det ut til at Swink er på god vei til å komme over sin tidligere flamme.
forlatt-ved-alteret (19)

«Istedenfor å la livet kjøre over meg, har jeg bestemt meg for å reise meg opp, og møte det ansikt til ansikt,» sier hun.
forlatt-ved-alteret (20)

Da hun ble spurt om hva hun ville sagt til sin eks-forlovede om hun fikk sjansen, hadde Shelby et glimrende svar: «Takk for at du sparte meg for større smerte og et større tap senere, for at du fikk meg til å innse min egen styrke. Takk for at du har bevist for meg, at ingen kan ta bort min glede. Takk for at du lot meg gå, så jeg en dag kan oppleve ekte og gjensidig kjærlighet. TAKK!»
forlatt-ved-alteret (21)

Via: BuzzFeed.

Å ta noe som kunne vært den verste stunden i ditt liv, og gjøre det til noe positivt, er en egenskap vi alle skulle hatt. Swink er definitivt en rollemodell i så måte.

Og til skrekk og advarsel: Ikke forlat noen ved alteret (som du later som du elsker) – da kan du fort ende opp som en vits her på nettet!