Det LYKKELIGSTE gullknapp-øyeblikket noensinne får dommeren til å strigråte.

Sjekk denne fantastiske auditionen av koret til Flakefleet Primary School, som mottok David Walliams «gullknapp» på Britain’s Got Talent i 2019!

En av de beste delene med å være barn er hvor lett det er å finne lykke og glede i de enkleste små tingene.

Det er noe Dave McPartlin og studentene hans gleder seg over hver dag. Mens andre lærere bekymrer seg for prøveresultater, mener hovedlæreren ved Flakefleet Primary School i Lancashire, England, at barna han lærer har mye viktigere ting å fokusere på – en følelse som tydelig skinte gjennom i denne auditionen for “Britain’s Got Talent.”

Da sangen var ferdig, var de fleste dommerne tårevåte. Auditionen nådde David Walliams på et enda dypere nivå. Han kunne sees åpenlyst gråte mens han applauderte gruppen.

«Du er så viktig for barn i denne alderen,» sa Simon Cowell til Dave. «Gleden din som du utstråler er smittsom.»

– Dere har nettopp fått alle våre hjerter til å sveve i dag, la Walliams til, og fortsatte: – Det er slik du vil at barndommen din skal ha vært og hvordan du vil at barnas barndom skal være, bare full av uhemmet glede.

Det var da Walliams klasket til på den første «gullknappen» av sesong 2019, og sendte koret til Flakefleet Primary School rett gjennom til semifinalen!

Det disse barna representerer er noe mange søker etter hele livet: Ren lykke. Det er ingen tvil om at de fortjener seieren. Vi kan ikke vente med å se flere av de søte ansiktene deres og ønsker dem lykke til i konkurransen!

Se hvordan disse dyrebare barna inspirerer alle med sin oppløftende audition i videoen nedenfor, og DEL for å spre gleden.