Du har sett den virale «FIRST KISS»-videoen. Her er noen hysteriske parodier og versjoner. Haha.

Klining er i vinden som aldri før. Og selv om fenomenet ikke akkurat er noe nytt, er det mye takket være den populære videoen «First Kiss» at alle har fått klin’o’mania igjen. Homo/streit, tvilsom eller heit, svart eller bleik, alle kliner med alle, for alt jeg veit. (Men nå skal poeten i meg få hvile litt.)

For de av dere som ikke vet det, alt startet med et eksperiment hvor folk som aldri før hadde møttes ble bedt om å kysse hverandre for første gang. Her er den supersøte videoen:

Ikke så rart at den er søt; videoen består av modeller og eksperimentet var egentlig en reklamekampanje for en kleskolleksjon.

Men som vi alle vet: Det sikreste tegnet på at du har gjort noe suksessfult online, er når folk begynner å herme etter deg. Når det begynner å poppe opp varianter, nye versjoner og ikke minst parodier på det du lagde, kan du antageligvis løpe smilende hele veien til banken.

La oss se nærmere på de «alternative» versjonene som kom i kjølvannet av «First Kiss».
ADVARSEL! Anbefales ikke å se på jobben.

First Handjob

Ja, du leste riktig, og ja, den måtte komme… 🙂

First Shit

Heller ikke denne gangen leste du feil… 😛

First Lick

Jimmy Fallon lagde sin egen versjon som burde falle i smak for lesere av Viral’o’Mania: Kattunger og valper. Ta en titt.

First Kiss med VIRKELIGE fremmede

Ingen skuespillere eller modeller her, bare vanlige folk som bes om å kysse for første gang. Litt mer kleint, høyere smaske/slafselyder, men i det minste mer ekte.

First Kiss (Real Life Edition)

Norske Morten Hake spurte tilfeldige fremmede på gaten i Santa Barbara om å kysse for første gang. Her ser du resultatet:

Og avslutningsvis, en liten oppfordring fra denne gærningen:

Hvordan lage din egen FIRST KISS-parodi

(Men skyndt deg – snart vil ikke dette være relevant lenger!)

Så hvilken «FIRST KISS»-variant likte du best? Parodiene var morsomme, men for min del holder jeg en knapp på «Real Life Edition», fordi den var ekte og ikke så «staged» som originalen. Samtidig viser den at barrieren for å kysse noen for første gang ikke trenger å være så høy – det er jo tross alt bare koselig (så lenge det er frivillig, selvsagt.)

Så kyss noen i dag og del denne med dine venner så de kan finne sine egne favoritter.

Loading...