Hjertevarmende video av firlinger som klemmer hverandre går viralt

Disse bedårende identiske firlingene er kanskje bare 20 måneder gamle, men de vet sikkert hvordan de skal opprettholde og spre kjærligheten.

Emily, McKayla, Abigail og Grace Webb tok del i en spontan klemmeøkt som har fanget hjertene til millioner av mennesker som har sett den søte videoen, over hele verden.

Det ømme øyeblikket har kastet jentene fra Alberta i USA rett ut i viral berømmelse, og det var moren deres som var heldig nok til å fange det hele på kamera.


Mamma, Bethani Webb, filmet det uventede øyeblikket på mobiltelefonen etter at smårollingene akkurat hadde sett ferdig en Disney-film. I beskrivelsen av videoen, som har fått over 50 millioner visninger så langt, skrev hun: «Jentene elsker å klemme hverandre!»

Firlingene ble naturlig unnfanget, noe som Webb og mannen hennes, Tim, ble fortalt hadde en odds på 67 millioner. Siden jentene ble født i fjor har Webb delt bilder og videoer av dem på Facebook.

Webb tror deres klemmevideo har blitt så populær av en veldig enkel grunn – den har en søt, hjertevarmende beskjed.

Webb sa til CBC: «Det ser ikke ut til å være mye kjærlighet for tiden. Alt som skjer er negativt, så å se noe lykkelig, søtt og kjærlig er en stor forandring.»