Denne karen overrasket sitt livs kjærlighet med DETTE og det er det fineste jeg noensinne har sett.

Bret ville gjøre noe virkelig spesielt da han planla sitt frieri til kvinnen i sitt liv, Jovan. Så han kontaktet hele familien hennes og vennene hennes og fløy dem tvers over landet så de kunne være tilstede. Da de kom frem begynte de umiddelbart å forberede seg til det mest epsike frieriet du noen gang kommer til å se.

Overraskelsen begynte med at en av hennes venner, som hadde bedt henne med ut på lunsj, grep tak i en gitar. Så begynte de å synge med til sangen «Geronimo» av Sheppard. Deretter ble Jovan overrasket av en gedigen flashmob. Hennes mor, stefar, brødre, søstre, bestevenner, nieser og nevøer var alle en del av showet. De fikk selskap av omkring 40 profesjonelle dansere som kom ut av det blå.

Det hele avsluttet med at Bret gikk ned på kne for å stille det største spørsmålet av alle…

Det beste med videoen er at alle de involverte kan le av dette i mange år. Akkurat som med fin vin, vil minnet av dette bare bli bedre etterhvert som årene går. Videoen er så langt sett av 4 millioner mennesker over hele verden og har fått gledestårene til å renne nedover mang et ansikt. Del denne lykkelige slutten med alle dine venner.

Loading...