Pappa spør om hun kan synge for kameraet. Responsen hennes tar nettet med storm.

Noen barn er bare FOR søte til å håndtere og Claire er definitivt en av dem. Bare 3 år gammel viser hun allerede store musikalske ferdigheter – for ikke å snakke om entusiasmen. Hun simpelthen elsker kamera!

Hennes far er en talentfull musikkprodusent og har sitt eget hjemmestudio, klart og rigget for å ta opp ny musikk. Når Claire blir spurt om hun vil ta opp en forestilling, med sanger etter eget ønske, er hun MER enn klar. Claire er sikker i sitt valg: Hun skal fremføre ”Part Of Your World” fra Disney-klassikeren Den Lille Havfruen (som ifølge pappa er hennes favoritt, nest etter Frozen-perioden hennes). Det kan se ut som hun tar etter han da hun setter seg godt til rette foran mikrofonen, som en ekte proff.

Pappa fyller videoen med kulisser i bakgrunnen av opptaket og redigeringsprosessen, der du kan se Claire som sitter på pappa sine skuldre, koser seg på sofaen og selvsagt Claire iført Ariel-pysjamasen sin. Det er ikke rart at dette klippet tok helt av på nettet i løpet av få dager!

Claire har en teft for sang og en forkjærlighet til Disney-prinsesser. Jeg håper at vi får se mer av denne lille søte frøkenen i nær fremtid. Se opp, Hollywood! En ny stjerne har kommet til byen.

Del Claires talent med andre Disney-entusiaster!