Ny barneselskap-trend får internett til å koke.

Den nye barneselskapstrenden i Storbritannia, som går ut på å male og skrive på fastbundne hester, får nå internettet til å koke av sinne.

Hver eneste dag blir dyr over hele verden utsatt for menneskers egoistiske nytelse og det seneste påfunnet handler om barneselskap.

Dyrevernsorganisasjoner over hele verden begynte å koke da de fikk se den nye “trenden” innen barneselskap. De rystende bildene har den seneste tiden spredt seg på sosiale medier.

Bildene som har spredt seg er av hester som er dekket i maling og man kan se at de ikke liker det barna gjør med dem.

Ifølge Manchester Evening News skal barna ha blitt oppfordret til å skrive navnene sine og lage håndavtrykk på pelsen til hestene. Selskapene har blitt arrangert i samråd med foreldre.

Når sluttet fiskedam, gjemmeleken og andre uskyldige leker å fungere i barneselskap? Barneselskap er noe som skal være moro for alle innblandede, samme hvilken art de er. Dette er virkelig ikke greit.

Nå har dyrevernsorganisasjonen PETA startet en underskriftskampanje for å forby disse barneselskapene, som først og fremst foregår i Storbritannia.

– Det er en urovekkende trend som dukker opp rundt om i Storbritannia. Se for deg at du er fastbundet blant skrikende latter, uforutsigbar berøring og fremmede som kliner maling i håret ditt. Hadde du likt å være i den situasjonen? sier Sophie Tomlinson, som satte i gang underskriftskampanjen til Manchester Evening News.

Ingen dyr skal være nødt til å gjennomgå dette for at vi mennesker vil ha det litt “moro” i et selskap. Del om du er enig!

Loading...